Poznate osobe za koje ste zaboravili da su počinili užasne zločine

11 September 2017

Postoje milioni poznatih ličnosti širom sveta koje svakodnevno vizualizujemo i kopiramo. Od njihovog izgleda do odeće koju nose. Kolonjska voda koju koriste do ljubimaca koje usvajaju.

Za nas obične ljude, poznate ličnosti su iznad normalnih osoba koje žive iznad nas. Paradigma o njima danas je previše stereotipna. Ovo može da varira od onih koji vode savršene živote i nas koji zamišljamo da vodimo isto nasleđe od njih.

Ali uvek smo podcenjivali činjenicu da su oni obični ljudi poput nas. Imaju mnoštvo mana koji ih svakodnevno iscrtavaju i imaju nesigurnost i probleme kao što ih svi imamo. Ali oni takođe imaju privilegiju u odnosu na nas što manje vremena provode iza rešetaka za mnoge ogromne prekršaje koje su napravili.

Dolazeći do fokusne tačke, pomenućemo neke poznate ličnosti sa njihovom nepristojnom pozadinom da ne bacamo bilo mrlju na njih ili njihove karijere, nego da vam pokažemo tešku realnost.

Da bi vas izvukli iz halucinacija da želite vodili “savršen život” poput njih. I zapamtite savršenstvo ne postoji. To su samo izmišljotine ljudskog uma kako bi ponekad zadovoljili psihološke potrebe.

Mark Wahlberg

Mark Wahlberg, možda ste ga videli u franšizi “Transformers: The Movie” ili “Shooter”. Pored velikih bicepsa i ogromne slave, on je bio uključen u zločin. Optužen je za pokušaj ubistva dvojice pripadnika druge nacionalnosti; Vijetnamske.

Mark je napao te ljude u dve različite situacije u istom danu. Jedan od muškaraca je oslepljen, a Markove optužbe su odbačene od ubistva do optužbi za napad, i odslužio je samo 45 dana od dve godine na koje je osuđen.

Jay Z

Oh, da, pričamo o poznatoj rep zvezdi i mužu pevačice Beyoncea. Jay Z nije nov u kršenju zakona i bio je u velikom broju nezakonitih radnji.

Pre nego što je došao u centar pažnje, on je bio trgovac drogom, i to ne samo obični diler, već je bio deo veće slika u kontekstu devastacije u vezi s drogom, koja je osvojila ulice Newyork-a 1980-ih godina. Jay Z je takođe bio uključen u pokušaj ubistva.

Jednom je čak i nožem izbo muzičkog producenta Lance Riviera u stomak jer je verovao da je krivac što je njegov album procurio u javonost nelegalno. Iako je optužen za ubistvo, on je završio sa tri godine uslovne kazne.

Matthew Broderick

U slučaju da ga ne poznajete, Matthew je pevač i glumac koji je dao glas odraslom Simbi u “Lion King”. Prilično kul, zar ne? Ali tu je i tamna strana.

Matthew je jednom bio na odmoru u Irskoj sa svojom djevojkom Jennifer Grey. Oni su iznajmili automobil  marke BMW za lutanje po okolini. Matthew je vozio pogrešnom stranom što je rezultiralo sudarom s Volvom.

Ishod je bio smrt majke i ćerke koji su bili u Volvou. Mogao je biti poslat u zatvor na 5 godina zbog nesmotrene vožnje koja je rezultirala smrću, ali je samo bio optužen za lagan saobraćajni prekršaj i kažnjen sa 175 dolara.

Khloe Kardashian

Da, najmlađi član ozloglašenog nasleđa Kardašijana  je 2007. godine uhapšena zbog vožnje pod uticajem DUI.

Nije uspela da prođe kroz razred za edukaciju o alkoholu i čak se uzdržala od učešća u dežurnoj službi čišćenja što je bila njena odgovornost i deo njezine službe zajednici.

Osuđena je na mesec dana zatvora, ali je oslobođena nakon što je odslužila 3 sata. Prilično nepravedno zar ne?

Oscar Pistorious

Zloglasni momak, mnogi od vas ga već dugo poznaju. Da, pričamo o atletskim fanovima. Bio je geneza dvostruke amputacije nogu za takmičenje na olimpijskim igrama, 2012. godine.

Proglašen je krivim za ubistvo svoje devojke Reeve Steenkamp. Upucao je svoju djevojku u tuči koja je izbila u kupatilu. Osuđen je na 5 godina zatvora.

Robert Downey Jr.

Da, Ironman, milijarder Tony Stark. Još u veoma mladom dobu se borio za zavisnošću od droge. Zbog toga je više puta uhapšen zbog zloupotrebe droge i sličnih zločina.

Rehabilitacija nije uspela. Ali on je nekako isplivao iz zavisnosti od droge i hemijskih supstanci i vratio se na pravu stazu. Sada je njegov život na najsvetlijem pločniku i ispunjen je s uspehom i slavom.

Chris Brown

‘Turn Up the Music’,‘International Love’ i mnogo drugih pesama od jednog od veoma slikovitih glasova, glasom Chrisa Browna. Ali da li znate šta se krije na drugoj strani medalje? Ne? U redu, dozvolite mi da vas prosvetlim.

2009. godine, uhapšen je po optužnici za nasilan napad na pevačku zvezdu Rihannu, “We found love”. Slike napada i oštećenja koje je učinio bivšoj devojci bili su grozni i bili su dobar dokaz za lošu i demonsku stranu pevača.

I ove optužbe i dalje prevladavaju. 2012. godine, Brown je optužen za premlaćivanje čoveka ispred hotela Washington.

Will Smith

Poznata slavna ličnost, koji je glavni akter filma “Ja, Robot”. Mora da ste ga gledali. On je senzacija za sve nas zbog svoje beskrajne strasti za glumom.

Ali, užasna činjenica je da je bio uključen u težak napad u 1989. godine. Sa grupom muškaraca napao je osobu koja je ostala bez vida. Za to je odslužio samo jedan dan u zatvoru i izašao je kada su optužbe odbačene.

Johnny Depp

Tip sa mnogo lica, pirat, i vlasnik fabrike čokolade … Glumac je optužen za napad i fizičko zlostavljanje bivše žene Amber koja je saslušana u maju 2016. godine. Depp je emotivno zlostavljao svoju ženu i ona je podnela zahtev za razvod.

Dala je dokaz u smislu fotografija koje je podnela kao dokaz. Svih 7 miliona dolara koje je dobila od Johnija Depa, je poklonila u humanitarnu pomoć. Duo se razveo 2017. godine nakon neuravnoteženog braka koji su sklopili u 2015. godini.

Snoop Dogg

Dogg, ozloglašen zbog upotrebe droge i rep muzike. Najmanje pet puta je optužen za posedovanje nelegalnih supstanci.

Bio je optužen za ubistvo 1993. godine, ali nije bio proglašen krivim i oslobodjen je optužbi 1996. godine. Posedovanje protivpravnog vatrenog oružja također je dospelo u njegov dosije 2006. godine.

Mike Tyson

Poznati bokser i višestruki šampion u teškoj kategoriji, bavio se boksom od 1985. do 2005. godine. Od 58 borbi, izgubio je samo 6.

Međutim, on je više puta optužen za krivične postupke. Od njih tu su optužbe za silovanje koje su podignute 1991. godine, podnesene optužbe za krivično delo iz 1998. godine i nezakonito posedovanje kokaina. Bilo je to turbulentno putovanje za robusnog boksera.

Eminem

Rekordna super rap hip-hop zvezda se suočavao sa problemima i preprekama čitav svoj život. Ostao je sam sa sestrom i prošao kroz više teških raskida. Eminem je prošao kroz sve ovo i još uvek nas fascinira šta je sve napravio u životu i kako se vraćao na pravi put.

Tokom 2000. godine, rep zvezda bila je optužena za napad i posedovanje oružja. Tog dana je oružjem pretio muškarcu za kojeg je rekao da se ljubio sa njegovom ženom i to ga je razbesnelo.

Izvor slika: thechangepost.com

Poznate osobe za koje ste zaboravili da su počinili užasne zločine
1
Komentari
Neueste Artikel